Jelentkezés a szépmíves képzésekre

2023. augusztus 4-ig lehet jelentkezni a 2023/2024-as tanévben induló új szépmíves szakmai képzésekre, melyet a Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium és Kollégium a Hauszmann Alapítvány támogatásával indít.

A hazai képző- és iparművészeti örökség ápolását támogató képzések helyszíne a Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium és Kollégium. A képzési idő két év. A képzés formája: térítésmentes, esti munkarendű szakmai felnőttoktatás. A Hauszmann Alapítvány tanulmányi ösztöndíj-lehetőséget biztosít az előfeltételeket teljesítő diákok számára, akik szobrász-, festő-, fém- és üveg szépmíves képzésekre jelentkezhetnek.

Jelentkezni online jelentkezési lap kitöltésével lehet: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4GYzeUwCgHacYHhRaINRFd5JqBoZfdLmznl9mxAsrO9fCXQ/viewform

A felvételi portfólió pontos tartalmi leírása, illetve a felvételi feladat a jelentkezők számára elektronikus levélben érkezik az előzetesen megadott e-mail címre. A beadott pályázat alapján a második fordulóra behívott jelentkezők felvételi beszélgetésen vesznek részt, amelyen fizikailag is bemutatják szakmai munkájukat, portfóliójukat.

Várjuk jelentkezését!

Részletek:http://kiskepzo.hu/erettsegi-utani-fuggetlen-szakmai-kepzes_hauszmann-alapitvany.html

  • Az Alapítvány neve: Hauszmann Alapítvány
  • Az Alapítvány székhelye: 1013 Budapest, Döbrentei u. 10. II/1.
  • A bírósági nyilvántartásba vételi végzés száma: 77.Pk.60.442/2021/2.
  • Az Alapítvány nyilvántartási száma: 01-01-0013161
  • Az Alapítvány adószáma: 19308526-2-41

A Hauszmann Alapítvány
központi elérhetőségei

Székhely és levelezési cím:
1013 Budapest,
Döbrentei u. 10. II/1.

E-mail:
info@hauszmannalapitvany.hu